Mätning och energiadministration

För fastighetsförvaltare:

Eneas har som mål att spara tid och pengar för fastighetsförvaltare genom att överta arbetet

som är kopplat till mätning och fakturering av ström. Vi levererar kompletta lösningar – från kartläggning av fastighetskonstruktionen, och optimalisering av mätning till fakturering, kundservice och online tjänster för förvaltare och hyresgäster.

Våra lösningar är först och främst aktuella för fastigheter med flera hyresgäster och varje lösning skräddarsys efter behov. Du kan tryggt överlåta alla uppgifter gällande energihandtering till Eneas. Vi ser till att elförbrukningen blir administrerad på bästa möjliga sätt så att du kan fokusera på ditt.

Eneas är marknadsledande på lösningar för mätning och energiadministration för köpcenter och andra kommersiella fastigheter med flera hyresgäster. Våra lösningar utvecklas kontinuerligt och vi sträcker oss långt för att möta förvaltares önskemål och behov för en enklare vardag.

För kraft- och nätbolag.

Eneas Energy har AMS-kompetense, erfarenhet och system för automatisk insamling, validering och kontroll av mätarvärden. Vi har ett modernt faktureringssystem, eget kundcenter och vi erbjuder användbara online tjänster via vår avancerade ePortal. Som kund kan du välja på att outsource hela eller delar av prosessen.

Kvalitet och kontroll:

Eneas Energy har konsession från NVE och alla tjänster levereras i enlighet med gällande lagar och förordningar.

NVE Logo

Eneas Energy är certifierat enlig Sellihca Qualification System och registrerad leverantör i StartBANK.

Sellihca LogoStartBANK Logo